השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים, בתכנית דוקו-בישול חדשה והיום הוא מבקר בכפר הדייגים בג'סר א-זרקא ומבשל ביחד עם אורי נבון מקבוצת "מחניודה": שקשוקה דגים, לינגוויני בציר ברבוניות וסלט אבטיח
השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים, בתכנית דוקו-בישול חדשה והיום הוא מבקר במעגן הדיג בחיפה ומבשל ביחד עם יריב מלילי מ"בית תאלינדי": פרידה על גריל, קוביות לברק עם תרד ומיני ארוחה תאילנדית
השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים, בתכנית דוקו-בישול חדשה והיום הוא יוצא לדוג בלב ים ומבשל ביחד עם השף מידן סיבוני: טונה אלבקור בסירה, פיתה טורו וסשימי וניגירי על קרח
השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים, בתכנית דוקו-בישול חדשה והיום הוא צולל בבריכות הדגים של אשדוד וביחד עם הילה אלפרט מכינים: מרלנים על תפוחי אדמה, כבד דג בזביון וסביצ'ה דניס