לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- הלחמונים על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- הקולי על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- המוס על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- השמרים על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- הביסקווי על הכוונת
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- הפאט אה שו על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- קרם הפטיסייר על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- הפרלינה על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- לחמי המחמצת על הכוונת.
לאחר שהקונדיטור מיקי שמו "אפה מהלב" ו"עשה בית ספר", כעת הוא מזמין את הצופים להיכנס יחד איתו למטבח האחורי, כדי לראות וללמוד מקרוב איך הדברים מתרחשים בתהליכים היום- יומיים בקונדיטוריה. מדי פרק יעסוק מיקי בנושא אחר ויתמקד בתהליך שקורה לחומרי הגלם. היום- השוקולד על הכוונת.