אהרוני וגידי ממשיכים במסע חובק עולם בעקבות האוכל והפעם ביפן. הם מביאים את הסיפור המופלא של הטונה ומצליחים להסתנן למכירה פומבית, מצטרפים לסדנה להכנת סושי וישנים במלון בתוך קפסולה צרה במיוחד
אהרוני וגידי ממשיכים במסע חובק עולם בעקבות האוכל והפעם נוחתים באיטליה ופוגשים את נינו המחזיק בתואר "אוכל הרחוב הטוב באיטליה", לומדים להכין בולונז ומרחיקים עד לחוות נידחות בהן מכינים גבינות ונקניקים בשיטות מסורתיות
אהרוני וגידי במסע מרתק ב"ארץ הקוקוסים", משתתפים בטקס תיקשור מקומי בו שמאנים נכנסים לטראנס והופכים ל"אלים חיים", מבקרים בפסטיבל מרכבות בו מאות בני אדם גוררים מרכבות ענק ועוברים שיעור "קלארי פייאטו" - אומנות הלחימה העתיקה בתבל
אהרוני וגידי ממשיכים במסע חובק עולם והפעם הם משחזרים את המסלול שתואר בסרט "אפוקליפסה עכשיו", מהחיים והאוכל לאורך הנהר, ציד של דגי בוץ בתעלות הקטנות ביקור באחד מהשווקים הצפים המרשימים ביותר שיש, וביקור בסדנאות הקטנות שלאורך הנהר
אהרוני וגידי ממשיכים במסע שלהם והפעם לטאיוואן בעקבות הבמבוק, מהצמחים החשובים ביותר בתרבות הסינית/טיוואנית. הם מבקרים ביער במבוקים מרהיב, מכינים זונג-זי, מאכל מסורתי חגיגי שמאודה בעלי במבוק, הצטרפו לשבט אבוריג'יני של ציידים-לקטים, ומסיימים את המסע בפסטיבל הכדורים הפורחים בדרום טאיוואן
אהרוני וגידי מגיעים ליבשת חדשה ונוחתים לראשונה במקסיקו. הם מתחילים את המסע שלהם בשוק הסיטונאי הגדול בעולם, מבקרים בשדות התירס מבקרים בארמון ומגיעים עד העיירה צ'יאפה בה נערכת פעם בשנה פיאסטה סודית ובלתי מתויירת, בה כל גברי הכפר מתחפשים לילדי התירס עם פיאות בולנדיניות מיוחדות
אהרוני וגידי מגיעים לפרו למסע בעקבות תפוח האדמה. המסע מביא אותם אל לב הרי האנדים למפגש עם צאצאי בני האינקה בכפריהם המבודדים, ארוחות עתיקות, מפגשים עם לאמות, ערים אבודות ומסתוריות ושדה תפוחי אדמה בגובה של 4000 מטר